Om oss

Mikael Spåman

Bakgrund

Secure2Safe är grundat av starka ägare samt proffs från polisen, försvarsmakten, räddningstjänsten och den privata säkerhetsbranschen som ett svar för att möta samhällets behov av trygghetslösningar för våra kunders trygghet och lönsamhet!

Secure2Safe Sverige AB´s målsättning är att med mycket god lokal kännedom, kompetens och nätverkande, erbjuda kundanpassade helhetslösningar inom trygghet, bevakning och säkerhet som överträffar våra kunders förväntningar och trygghetsbehov!

Vi arbetar aktivt för att vara en trygghetspartner som förstår hur den lokala miljön påverkas såväl av lokala förhållanden såsom en yttre omvärld.

Våra kundanpassade trygghetstjänster sträcker sig från auktoriserade bevakningstjänster till installation och service av godkänd säkerhetsteknik, specialtjänster och säkerhetsutbildningar.

Secure2Safe Sverige AB har sedan starten etablerat sig starkt i sitt marknadsområde med ett flertal kunder och prestigeuppdrag, bla Gottsunda centrum, Clarion Hotell Arlanda, Stadshotellet i Sigtuna, Stadsängarna mfl.

Secure2Safe är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsbolag samt är en Polisgodkänd larminstallatör.

Tveka inte på att höra av Er för vidare information rörande våra kundanpassade tjänster, tekniska lösningar, utbildningar eller andra tjänster som behövs för Er trygghet och lönsamhet!

Sidan är skyddad från kopiering via SSL-kryptering!

Follow by Email
Instagram